over ons

LeanYoo Profiel

Welkom bij de online winkel van   LeanYoo Sporting Goods Company.

 

Sinds de opening in 2012 specialiseren we ons in duikuitrusting en duikkleding. Wij zijn gevestigd in Dongguan   China. Dicht bij de kust en met een enorme duikcultuur, bloeit dit gebied in het noordoosten met waterliefhebbers, of het nu gaat om duiken, surfen of andere watersporten. Wij bieden top-end-service aan deze Noord-Oost-enthousiastelingen, evenals degenen die verder weg bieden de beste kwaliteit duikuitrusting en uitrusting tegen de best mogelijke prijzen. We hebben een team van in-house specialisten met jarenlange ervaring, ze zijn meer dan welkom om u te helpen en hun onschatbare kennis van duiken te delen.

 

Maak je punt, ons bedrijf   is gespecialiseerd in het vervaardigen en verhandelen van honderden items uit twee hoofdseries:

1. Duikserie :   volledig gezicht snorkelmasker, duikbril, snorkels, duikvinnen etc.

 

2.Zwemseries : Zwembril, Zwemcap & amp; zwem accessoires etc.

 

Na het beleid van eerste kwaliteit en streven naar redelijke prijzen, heeft LeanYoo een zakelijke relatie opgebouwd met klanten in binnen- en buitenland.

 

LeanYoo Sporting Goods Company LeanYoo Sporting Goods Company

ONS DOEL:

Ons hoofddoel is om een ​​gemakkelijk te gebruiken, een toegankelijk en goedkoop alternatief voor het kopen van duikuitrusting te bieden. Onze nieuwe gebruiksvriendelijke website en een deskundig verkoopteam betekenen dat het kopen van duikuitrusting nog nooit zo eenvoudig is geweest. We streven ernaar om de nieuwe groeiende technologieën binnen de duikwereld voor te blijven.

KENNISBARE & amp; ERVAREN PERSONEEL:

 

De meeste van onze medewerkers zijn sporters of duikers zelf - we kennen de producten en we weten hoe we ze het best kunnen gebruiken. Ons team kan professioneel advies geven over uw aankopen en u helpen het meeste uit onze producten te halen.

LeanYoo Sporting Goods Company

TELEFOONCONTACT:

E-mail: [email protected]

LeanYoo Sporting Goods Company

 

 

ons bedrijf

Shenzhen LeanYoo Sporting Goods Co., Ltd werkte sinds 2000 samen met een professionele vormfabriek van een klein marketingteam in Shenzhen, China. LeanYoo verhuisde in 2017 naar een groter kantoor met een volwassen trade-team.

Shenzhen LeanYoo Sporting Goods Co., Ltd werkte sinds 2000 met een professionele vormfabriek, inclusief R & amp; D Department. Met jarenlange ervaring in het zwemmen & amp; duikvelden, kunnen we de betrouwbare kwaliteit en redelijke prijzen aanbieden volgens de eisen van de klant.  

De marketing en R & amp; D zijn twee backbones van onze ontwikkeling. Wij maken onze klanten succesvol door voortdurende innovatie. Ons bedrijf heeft een team van meer dan 50 ingenieurs

Shake It
Shake It
Shake It

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Fabriek profiel

Merken : LeanYoo

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 0-0

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Contact met ons

Nog steeds problemen

Ons hoofdkwartier

Werktijd :
9:00-18:30(Beijing tijd)
FAX :
86-755-25658803
- de telefoon :
86-755-28991813(Verwerkingstijd)
E - :
[email protected]
Factory Adres :
Yongsheng industriezone, Henggang Street, Longgang District, Shenzhen City, China

Send Us an Email

contact us